Pertti Jäkälän 70-vuotissyntymäpäivät

Kuvat ja teksti Veikko Piironen

Rajakapteeni evp ja pitkäaikainen kiltamme jäsen Pertti Jäkälä täytti 27.10.2016 täydet 70 vuotta. Pertin lehtikutsu tavoitti noin 30 työtoveria ja ystävää, jotka saapuivat 29.10. Ruokolahden Lohelan pitopirttiin. Pöytä oli meille koreana tässä urheiluhenkisessä juhlassa. Mainittakoon, että jo päivällä oli ollut samassa paikassa Pertin sukulaisille juhlavastaanotto.

Pertin lempiharrastuksia ovat suunnistus ja seuratoiminta. Pertti oli mm. pitkäaikainen karttavastaava Imatran Suunnistajissa ja nyt SK-Vuoksessa. Muista harrastuksista mainittakoon metsästys ja kalastus sekä mökkeily. Kiltatoiminnassa Pertti nähtiiin kesäisin Rajamuseo-oppaana ja ahkerana osallistujana kiltamme eri tapahtumissa.

Kiltamme puheenjohtajaa Jarmo Piispasta ei paikallisen lehden lehtikutsu tavoittanut, joten Piispanen kutsui Perttiä ja allekirjoittanutta saapumaan onniteltavaksi ja kukitettavaksi 24.11. pidettävän johtokunnan kokouksen yhteydessä. Näin kilta muisti hienolla tavalla Pertin tuoretta ja minun jo vanhaa, juhannusaattona 19.6.2015 ollutta 70-vuotissyntymäpäivää. Mainittakoon, että allekirjoittanut oli kieltänyt kaikilta huomionosoitukset. Se toimikin melko hyvin. Kilta kyllä muisti kauniilla onnittelukortilla. Lisäksi olimme silloin vaimon kanssa kylpylämatkalla Viron Saaremaalla.

Me jo ikämiehet perheineen kiitämme Kaakkois-Suomen Rajamieskiltaa onnitteluista ja kukista! Toivotamme killan johdolle ja kaikille killan jäsenille hyvää jatkoa ja menestystä!

Juhani Suutarinen onnittelee. Martti Räisänen odottaa vuoroaan. Takana Pertin Kerttu-vaimo.
Rajakoulun entistä henkilöstöä ja urheilumiehiä muistelemassa mennneitä.
Pertin lastenlapset oli koonneet oivallisen videoesityksen Pertin eri vaiheista. Tekijät etualalla.
Johtokunta kokoontui. Poissa vain Kyösti Koivusalo.
Pertti onniteltavana.
Veikko onniteltavana.
Ikämiehet yhteiskuvassa.
Powered by Notepad