Risto Hyypöläinen 50 vuotta 6.2.2012

Kuvat Katja Hyypöläinen, teksti Veikko "Late" Piironen

Kiltamme aktiivinen jäsen, monivuotinen varapuheenjohtaja ja kiltamme paljon kiitettyjen kotisivujen perustaja ja ylläpitäjä (vuoteen 2011 asti) täytti pyöreitä vuosia. Kiltamme sai myös kutsun la 4.2 Imatran Talviuimareiden saunalle Varpasaareen. Puheenjohtaja Jarmo Piispasen ja sihteeri Kari Kettusen ollessa estynyt saimme Hannu Alannon kanssa kunniatehtävän käydä kiltamme puolesta onnittelemassa päivänsankaria ja kiittämässä häntä kiltamme hyväksi tehdystä työstä. Luovutimme kiltamme suurimman huomionosoituksen, standaarin ja miehen mittojen sekä tekojen mukaisen sissihavun!
Risto perheineen oli järjestänyt erinomaisen juhlatilaisuuden. Sai käydä saunassa ja avannossa, nauttia pöydän antimista ja hyvästä seurasta. Erikoista oli, että lauteille tarjoiltiin jäistä alkoholitonta mintunmakuista juomaa! Sepä vasta oli hyvää! Lukuisa oli se yhdistysten joukko, joka kävi samaan aikaan onnittelemassa ja tervehtimässä päivänsankaria! Onpa Risto monessa mukana! Tälläisiä toiminnan miehiä ja tekijöitä Suomi, kiltatoiminta ja maanpuolustuskin tarvitsevat!
Kaakkois-Suomen Rajamieskilta onnittelee Ristoa syntymäpäivän johdosta! Toivotamme samalla hyvää jatkoa, terveyttä ja menestystä tuleville vuosille Ristolle perheineen.
Powered by Notepad