Vuosikokous 24.2.2003 Lappeenrannan upseerikerholla

Kuvat ja teksti Risto Hyypöläinen

Vuosikokouskutsu veti paikalle vain kourallisen killan väkeä. MM-hiihdot taisivat vetää kuitenkin pitemmän korren. Onnea Suomen hiihdolle: naisten viestihopea 4x5km ja miesten yhdistetyn joukkuepronssi pikamatkalta oli varmasti kotiin jäännin arvoista.

Kiitos kuitenkin niille, jotka olivat paikalla todistamassa kuluvan toimintavuoden johtokunnan kokoonpanoa, talous- ja toimintasuunnitelmaa.

K-SR:n apulaiskomentaja everstiluutnantti Arto Niemenkari toi ennen kokouksen alkua komentajan tervehdyksen vuosikokoukseemme ja esitteli itsensä sekä reitin, joka oli hänet tuonut nykyiselle paikalle.

Everstiluutnantti Niemenkari esitti läpileikkauksen K-SR:n henkilövahvuudesta, alueen toimipisteistä havainnollisen kalvosarjan sekä viimevuosien rajaliikennetiedot nykypäivään. Kehityksen kulun sekä syyt siihen. Uhkatekijöistä rajanvalvonnalle ja lähiseudun asukkaille sekä rekrytointimallista henkilömäärineen vuodelle 2003 saatiin varsin selkeä kuva.

Everstiluutnantti Arto Niemenkari
Killan puheenjohtaja Jouko Rummukainen avasi kokouksen ja Hannu Kaleniuksen ehdotuksesta pidettiin hiljainen hetki poisnukkuneitten kiltaveljien muistolle.
Arto Pulkkinen toimi kokouksen puheenjohtajana ja sihteerinä killan sihteeri kapteeni Ilkka Kuikka. Kuvassa Arto Pulkkinen.
Hannu Kalenius puheenvuorossa. (Huom. salamavalon voimattomuus)

Kokous hyväksyi mm. johtokunnan esittämän matkapuhelinliittymän puheenjohtajan käyttöön. Puhelin pyritään saamaan käytettynä sponsorietuna.

Liittymä mahdollistaa ryhmäviestien lähettämisen kerralla tietylle ydinjoukolle ja antaa tavoitettavuutta. Puhelimessa on vastaajatoiminto. Kilta saa nyt oman GSM-numeron. Liittymän tuomalla edulla hallitus katsoo pysyvän nykypäivän viestinnän tasalla.

Jouko Rummukainen esittämässä vuoden 2003 toimintasuunnitelmaa.

Kokous keskusteli voimakkaasti mm. seuraavista asioista

Iloisiakin asioita kuultiin, kun killalle tarjottiin tilaa K-SR:n julkaiseman lehden 13.8. sivuilta. Päivä on se jolloin jälleen kerran saamme Immolaan rajaveteraanit koolle ja valapäiväkin sattuu samalle päivälle.

Kokouksen päätteeksi nautittiin Upseerikerhon maittavat kahvit.

Powered by Notepad