Killan pikkujoulut 20.12.2003 Vuoksenhovissa Imatralla

Kuvat ja teksti Risto Hyypöläinen

Killan johtokunta oli päättänyt järjestää pikkujoulut kaikille kiltalaisille elävöittääkseen killan vuosien takaisia pikkujouluperinteitä. 28 ilmoittautuneesta tuli juhlimaan 25 henkilöä. Osallistuminen oli kiitettävän runsasta vaikka elettiin aivan Joulun läheisiä päiviä.

Joulumieltä oli pikkujoulussa mukana runsaasti. Killan puheenjohtaja toivotti kaikki tervetulleiksi glögin kera. Kiltalaiset muistivat kaikkia avecceja jouluisella kukka-asetelmalla, joiden puolesta asetelman nousi Erja Keltanen. Erja edusti varmasti parhaiten tämän päivän kiltalaisen elämänkumppania, koska hän jos kukaan tietää, mitä vaaditaan perhe-elämältä, kun puheenjohtaja edustaa kaikkia kiltalaisia erilaisissa edustustilaisuuksissa. Kotijoukkojen tuki näkyy aina myös killan toiminnan jouhevuudessa. Lisäksi kiltalaisten kiitollisuuden mitta oli täynnä juuri tällä hetkellä.

Killan puukko expertiltä Hannu Alannolta oli tilattu ns. räätälityönä puukko puheenjohtajan omilla nimikirjaimilla juuri tätä palkitsemistilaisuutta varten.

Kiltalaiset palkitsivat puheenjohtajan kaikesta tästä, mitä hän on tehnyt pitääkseen killan talouden ja toiminnan sekä veteraanien perinnetyön jatkamisen eteen näinä viimeisinä vuosina.

Killassa on ollut rajamieshenki esimerkillisessä kunnossa. Kilta on pystynyt vastaamaan kaikkiin nykypäivän haasteisiin toki paljon voidaan vieläkin tehdä. Tuskin koskaan olemme vapaaehtoisella puolella voineet riittävästi tehdäkkään.

Puukko siis muistoksi puheenjohtajalle tämän päivän toiminnasta. Kiitos.

Powered by notepad