Muutto killan uuteen perinnehuoneeseen 17.5.2002

Kuvat ja teksti Risto Hyypöläinen

Killan historiassa on tultu toiminnan kannalta tärkeään pisteeseen. Kaakkois-Suomen Rajamieskilta on saanut nelikymmenvuotistoimintansa ensimmäisen perinnehuoneen peruskorjatun Toimiupseerikerhon vanhasta viinavarastosta.

Perinnehuone on yksi niistä lukuisista käytännön esimerkeistä, millaista tukea K-SR ja Raja- ja merivartiokoulu on kiltatyöllemme antanut. Toivomme pystyvämme vastaamaan toiminnallamme perinteiden vaalimiseen jatkossakin tällä rajamieshengellä, jota yhteistyömme on ruokkinut.

Tilaa on noin 10 henkilön kokoukselle.

Ikkunasta avautuu hulppea näköala Immolan kannas- ja järvimaisemaan.

Kaappitilaa on mukavasti. Killan lipulle katsoimme senäpinta-alaa olevan loistavasti sen säilyttämiseen suunnitellulle "seinävitriinille".

Huomio! Nyt jokainen, joka on joutunut säilyttämään materiaalia kotonaan, voi toimittaa tavarat yhteen pisteeseen perinnehuoneeseen. Kiitämme kaikkia tavaroiden säilömisestä aiheutuneesta vaivännäöstä. Kilta saa oman avaimen, joten kulku sujuu nyt hyvin ilman käyntiä suljetulla sotilasalueella. Perinnehuoneen avainpolitiikasta tiedotetaan jäsentiedotteessa.

Muuttoon osallistuneet edestä Jouko, Risto ja Ilkka totesivat pöydän kestävän tulevat päätökset nuijan saadessa jämerän kaikupohjan suomalaisesta pirttikalustosta.

Powered by Notepad