Hallituksen järjestäytymiskokous 11.04.2002

Kuvat ja teksti Risto Hyypöläinen

Vuoden 2002 järjestäytymiskokous päästiin toteuttamaan vasta, kun kolmas kerta toden sanoi. Kokous pidettiin sotilaskodin hiljaisessa huoneessa.

Killan uusi sihteeri kapteeni Ilkka Kuikka (vasemmalla) ja killan puheenjohtaja Jouko Rummukainen.

Kapt. Ilkka Kuikka henkilöstötoimistosta esitteli itsensä kertomalla uransa alkuvaiheista Sissikomppanian konekirjoittajasta tähän päivään. Hallitus toivotti hänet tervetulleeksi sihteerin tehtäviin kapt. Mikko Lehmuksen seuraajaksi Mikon tehtäväkuvan muuttuessa. Toivotaan onnea heille molemmille tehdystä ja tehtävästä rajamiesperinteestä.

Kokouksesta tuli liki nelituntinen käsiteltävien asioiden paljouden ja monivivahteisuuden vuoksi. Kokous valitsi kaudelle toimihenkilötehtäviin uudet edustajat ja käynnisti vuosikokouksen ja toimintasuunnitelman sille suomat tehtävät.

Hallitus linjasi tehtäviä voimavarojensa suhteen ja totesi vuodesta tulevan varsin tapahtumarikkaan. Todettiin uusien tilojen olevan käytössä jo seuraavassa hallituksen kouksessa, jotka killalle luovutettiin peruskorjattuna ja kalustettuna juuri tänä kokouspäivänä. Killan tilatarpeen katsottiin olevan nyt paremmassa kunnossa, kuin mitä se on ollut koko killan historian aikana.

Powered by Notepad