Kiltailta Lappeenrannan upseerikerholla 17.11.2000

Kuvat ja teksti Risto Hyypöläinen

Kiltailta järjestettiin Lappeenrannan upseerikerholla, jossa mielenkiintoisia esityksiä sekä killan internetssivujen esittely. Kiltaillan jälkeen on tarkoitus viettää killan vapaamuotoista pikkujoulua.

Pj. Jouko Rummukainen avasi kiltaillan.
Ev. Antti Lankinen luennoi ajankohtaista turvallisuus- ja puolustuspolitiikan selonteon tarkistuksesta ja kertoi, kuinka turvallisuuspolitiikkaa reivataan jatkuvasti tilanteen mukaan. Varusmieskoulutus on uudistettu ja päällystön koulutus on menossa uusiksi nyt tällä hetkellä. Päällystön opisto muuttuu maasotakouluksi ja työntekijöiden vahvuus lisääntyy Lappeenrannassa uudistuksen myötä.

Varusmieskoulutuksen ja soittokunnan päällä on näkyvissä mustia pilviä Lpr:ssa. Uudisrakennusta tulossa Lappeenrantaan. Eversti Antti Lankinen julisti nimikilpailun opistonmäelle. Pieni palkinto tiedossa.
Kiltapiirin luento.
Kiltalaiset seuraamassa esitelmiä.

 

T. Leino esitteli ehdotuksen muistoesineenä killalle hankittavista pienoisrajapaalusta.
Etelä-Karjalan tietomaakunta järjesti laitteet internet-esityksen mahdollistamiseksi. Kiitos heille korkeatasoisesta tekniikasta.
Killan internetsivuista vastaava Risto Hyypöläinen esitteli ja opetti kiltalaisia varsin perusteellisesti sivujen katseluun ja näin pyrki torjumaan ennakkoluuloja sekä "hiiripelkoa". Sivuja sai jokainen selailla Riston esittelyn jälkeen sekä pyytää häneltä opastusta tarvittaessa.

Jouko Rummukainen kiitti osallistujia ja päätti kiltaillan ja kertoi tilaisuuden jatkuvan pikkujoulun merkeissä baarin puolella.

Keskustelua ja muisteloja.
Vas. Erkki Sikiö ja Matti Kojo.
Killan naisjäsenistöä. Auli Hauska iltapuvussa.
Powered by Notepad